Zupa krem z patisonów – Kulinarne S.O.S.
Surówka z białej kapusty ze śmietaną – Kulinarne S.O.S.
Sposoby na szybkie odchudzanie.
Sprytny patent na sałatkę – smaczna, łatwa, sycąca, a do jej przygotowania potrzebujesz zaledwie dwie chwile?
talerz pełen surowych owoców
slimed.pl – rzetelny ranking najskuteczniejszych preparatów wspomagających odchudzanie
MUHAMMARA to DIP Z PAPRYKI I ORZECHÓW, klasyczny przepis pochodzący ze wschodniego wybrzeża Morza Śródziemnego, który stanowi ciekawą alternatywę (lub uzupełnienie) do hummusu. Podajcie go do ciepłej pity lub słupków świeżych warzyw.
WYTRAWNY DIP BLUE CHEESE Z AWOKADO
Przepis – Roladki z karkówki z warzywami w marynacie z rozmarynu i ziarnistej musztardy – Biuro Napoleona
Przepis – Ciasto francuskie z warzywami i jajkiem – Biuro Napoleona
Przepis – Zapiekanka z ciasta francuskiego z warzywami i żółtym serem – Biuro Napoleona
Złocista i chrupiąca przekąska ziemniaczana bez wychodzenia z domu? Tak, to możliwe. DOMOWE CHIPSY własnoręcznie usmażone smakują jak żadne inne!
KACZKA W MIODOWEJ GLAZURZE Z SOSEM WINNYM I GRZYBAMI
http://cookmagazine.pl/kaczka-w-miodowej-glazurze-z-sosem-winnym-i-grzybami/2/
Co jeść przed imprezą żeby mieć płaski brzuch? wypijaj przynajmniej 1,5l wody
Grzane wino – MenMagazine
Sałatka z kuskusem i brukselką – CookMagazine
PRAŻONE ORZECHY Z MIODEM, ROZMARYNEM, WANILIĄ I SOLĄ MORSKĄ – CookMagazine
RYBA PIECZONA W CAŁOŚCI Z KOPERKIEM – CookMagazine
Grzany cydr – CookMagazine
DORSZ ZE SZPARAGAMI I SOSEM ZIOŁOWYM – CookMagazine
Ciepła sałatka z kaszą bulgur i jarmużem – CookMagazine
KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z BEKONEM I GRZANKAMI – CookMagazine
ZIELONY OMLET ZE SZPINAKIEM I ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI – CookMagazine
Korzenne gruszki w czerwonym winie – CookMagazine
Tatar z łososia i awokado – CookMagazine
Omlet ze szpinakiem i ricottą – CookMagazine
Soczewica z pieczarkami i jarmużem – CookMagazine
JEDNOGARNKOWY KURCZAK Z ZIEMNIAKAMI – CookMagazine
KREM Z PORA – CookMagazine
Krem z dyni – MenMagazine
JESIENNA ZUPA Z SOCZEWICY – CookMagazine
Dyniowe scones z tymiankiem – CookMagazine
Pieczone udka kurczaka w wędzonej papryce – CookMagazine
ZUPA Z DYNI Z MLECZKIEM KOKOSOWYM I CHILI – CookMagazine
BAZYLIOWE PESTO – CookMagazine
Baba ghanoush – CookMagazine
Pesto bazyliowe – MenMagazine
ZUPA Z KURCZAKIEM – CookMagazine