Najlepsze Ciasto marchewkowe ze Starbucksa / starbucks ciasto marchewkoweTen klasyczny przepis na ciasto z marchwi jest wilgotna, doskonale przyprawione-i wykonane z dużą ilością świeżych marchewek i lukier serek.Czas przygotowania: 30 minut Czas gotowania: 30 minut Całkowity czas: 1 godzinaSKŁADNIKI:Składniki: Ciasto marchewkowe1 1/2 filiżanki plus 2 łyżki roślinny lub olej rzepakowy1 szklanka cukru pudru1 szklanka brązowego cukru6 jajek1 łyżka. ekstrakt waniliowy3 1/4 szklanki mąki1 łyżka. mielony cynamon2 łyżeczki. proszek do pieczenia2 łyżeczki. Sól1 łyżeczka. proszek do pieczenia1/2 łyżeczki. zmielona gałka muszkatołowaszczypta zmielonych goździków1 funta drobno startej świeżej marchwi(Opcjonalnie: 1 szklanka posiekanych orzechów włoskich lub pekan i / lub 1/2 szklanki rodzynek)Serek śmietankowy lukier SKŁADNIKI:3 (240g) cegły serka śmietankowego o temperaturze pokojowej1 cup (2 paluszki) niesolonego masła o temperaturze pokojowej1 łyżka. ekstrakt waniliowy1/2 łyżeczki. Sól6 filiżanek cukru pudru (lub więcej w razie potrzeby zagęścić)Sposób użycia:Jak zrobić ciasto z marchwi:Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. GTłuszcz i mąka trzy 8-calowe patelnie okrągłe pieczenia. Lub alternatywnie, można korzystać z dwóch 9-calowe okrągłe pieczenia patelni. (Wystarczy upewnić się, że każdy cal kwadratowy patelni wysmarowanej i powlekane w mące, tak aby ciasto nie przykleja się!)W misce miksera stoiska dużej wymieszać olej, cukier kryształ i brązowy cukier, aż połączone i gładka. Dodaj do jednego jaja na raz, potem wanilii i wymieszać na gładką masę.W osobnej misce wymieszać suche składniki pozostałe (mąka, cynamon, sodę, sól, proszek do pieczenia, gałka muszkatołowa i goździki), aż łączone. Dodać mieszankę suchych składników do miski, i bić się na średniej prędkości aż się połączą, zgarniania dół pan przynajmniej raz, aby mieć pewność, że wszystko jest dobrze wymieszane. Następnie krotnie w tartych marchwi ręcznie, i mieszać aż łączone. Jeśli chcesz dodać orzechy i / lub rodzynki, wymieszać je w tym czasie, jak również.Wlać ciasto równomiernie na przygotowane ciasto patelni. Następnie piec przez 25-30 minut, aż wykałaczka włożona w środku ciasta wychodzi czysta. Usuń patelnie i niech ostygnięcia na kratce, aż ciastka osiągnie temperaturę pokojową.Potem chciał pop je do lodówki na 10-15 minut, aby ochłodzić się nieznacznie. Potem je usunąć i użyj dużego noża lub ciasto prostownicy spadać kopulastym szczyty ciasta tak, że są one na poziomie, a nawet.Warstwa ciasta z kremem serowym lukier, a potem mróz na zewnątrz ciasto jak chcesz. Podawać, że dzień lub przechowywać pod przykryciem przez okres do 4 dni.Jak zrobić lukier serek śmietankowy:Korzystanie z mikserem, krem ​​razem serek i masło na średnich obrotach przez 1 minutę, aż będzie gładkie bez grudek pozostała. Dodać ekstrakt waniliowy i soli, i kontynuować mieszanie do połączone. Niższa prędkość do średnio-niskiej i stopniowo dodać cukier puder. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej i pokonać aż łączone.Jeśli lukier jest zbyt gęsta, można dodać łyżeczkę lub dwie wody. Jeśli jest zbyt cienka, można dodać więcej cukru pudru.