Tort owocowy na zimno | AleTorcik!
Kruche babeczki z czekoladowym kremem i wiśniami | AleTorcik!
Trufle bananowo-czekoladowe | AleTorcik!
Drożdżowy chlebek szpinakowy | AleTorcik!
Tort migdałowy z masą budyniową | AleTorcik!
Ślimaczki z ciasta francuskiego, jabłkami i cynamonem | AleTorcik!
Ciasto Kubuś | AleTorcik!
Ciasteczka anyżowe | AleTorcik!
Makowiec na kruchym spodzie | AleTorcik!
Keks świąteczny | AleTorcik!
Paszteciki drożdżowe z pieczarkami | AleTorcik!
Ciasteczka z kawałkami czekolady | AleTorcik!
Chrupiące ciasteczka owsiane | AleTorcik!
Krakersowa pychotka | AleTorcik!
Kruche ciasteczka maślane | AleTorcik!
Tiramisu w pucharkach | AleTorcik!
Chleb pszenno-żytni na drożdżach | AleTorcik!
Jeśli macie ochotę na coś słodkiego, WEGAŃSKIE TRUFLE Z NERKOWCÓW I DAKTYLI to propozycja w sam raz dla was. Wystarczy zmiksować kilka składników i pyszna, energetyczna przekąska gotowa.
ORZEŹWIAJĄCE ARBUZOWO-BURACZANE SMOOTHIE
Przepis – Jajka z kozim serem i łososiem – Biuro Napoleona
Przepis – Jajeczne muffinki z szynką i pomidorami – Biuro Napoleona
Przepis – Kaczka pieczona w winie z pomarańczą – Biuro Napoleona
Przepis – Szakszuka z pomidorami i kiełbasą chłopską – Biuro Napoleona
Przepis – Mazurek jaglany kokosowo-migdałowy – Biuro Napoleona
Przepis – Pudding chia na mleku sojowym z malinami – Biuro Napoleona
Przepis – Kasza jaglana ze szparagami, suszonymi pomidorami, fetą – Biuro Napoleona
Przepis – Smoothie z jarmużem, bananem i kiwi na mleku sojowym – Biuro Napoleona
Przepis – Wiosenna sałatka z jajkiem, mozarellą i tymiankiem – Biuro Napoleona
Przepis – Lekkie spaghetti z cukinii z krewetkami – Biuro Napoleona
Przepis – Muffinki amarantusowe z jagodami – Biuro Napoleona
Przepis – Curry z krewetkami na mleku kokosowym z imbirem – Biuro Napoleona
Przepis – Roladki ze schabu z suszonymi pomidorami i mozzarellą – Biuro Napoleona
Przepis – Penne razowe z grillowaną cukinią i szparagami – Biuro Napoleona
Przepis – Wiosenne ruloniki z łososiem, mango i rukolą – Biuro Napoleona
Przepis – Stek z rostbefu w winnym sosie z rozmarynem i szparagami – Biuro Napoleona
Przepis – Razowe mini tarty cytrynowe z mango – Biuro Napoleona
Przepis – Zapiekane połówki pomidorów z komosą ryżową, gorgonzolą i orzeszkami pinii – Biuro Napoleona
Przepis – Pstrąg pieczony z kolorowym pieprzem podany z pieczonymi batatami – Biuro Napoleona