Przepis – Grillowane szaszłyki z karkówki i mango podane z sałatą – Biuro Napoleona
Przepis – Zapiekanka z karkówki z cukinią, bakłażanem, papryką, cebulką i mozzarellą – Biuro Napoleona
Przepis – Papryki nadziewane i zapiekane z kaszą jaglaną, kurkami oraz mozzarellą – Biuro Napoleona
Przepis – Omlet ze szpinakiem, serem feta i awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Tacos z kurczakiem, awokado, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, pieczoną szynką – Biuro Napoleona
Przepis – Wegański burger z kaszy jaglanej i buraka podany z dipem awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Ciasto brownie z awokado – Biuro Napoleona
KACZKA W MIODOWEJ GLAZURZE Z SOSEM WINNYM I GRZYBAMI
http://cookmagazine.pl/kaczka-w-miodowej-glazurze-z-sosem-winnym-i-grzybami/2/
SPAGHETTI Z KLOPSIKAMI I SOSEM POMIDOROWYM
MUFFINY Z JAJKIEM, BOCZKIEM I SEREM ASIAGO
Sałatka z kuskusem i brukselką – CookMagazine
RYBA PIECZONA W CAŁOŚCI Z KOPERKIEM – CookMagazine
Pieczona golonka w piwie – MenMagazine
DORSZ ZE SZPARAGAMI I SOSEM ZIOŁOWYM – CookMagazine
Ciepła sałatka z kaszą bulgur i jarmużem – CookMagazine
KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z BEKONEM I GRZANKAMI – CookMagazine
ZIELONY OMLET ZE SZPINAKIEM I ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI – CookMagazine
Placki ziemniaczane – MenMagazine
Tatar z łososia i awokado – CookMagazine
Omlet ze szpinakiem i ricottą – CookMagazine
Soczewica z pieczarkami i jarmużem – CookMagazine
JEDNOGARNKOWY KURCZAK Z ZIEMNIAKAMI – CookMagazine
KREM Z PORA – CookMagazine
Krem z dyni – MenMagazine
JESIENNA ZUPA Z SOCZEWICY – CookMagazine
Dyniowe scones z tymiankiem – CookMagazine
Pieczone udka kurczaka w wędzonej papryce – CookMagazine
ZUPA Z DYNI Z MLECZKIEM KOKOSOWYM I CHILI – CookMagazine
BAZYLIOWE PESTO – CookMagazine
Baba ghanoush – CookMagazine
Pesto bazyliowe – MenMagazine
ZUPA Z KURCZAKIEM – CookMagazine
Suszone pomidory – CookMagazine
Karmelizowana brukselka z dynią – CookMagazine
PLACKI DYNIOWE Z NIEBIESKIM SEREM – CookMagazine
AROMATYCZNA ZUPA INDYJSKA Z CURRY I KOLENDRĄ – CookMagazine
Faszerowane pieczarki portobello – CookMagazine
ROZGRZEWAJĄCA ZUPA Z BURAKÓW – CookMagazine
Sałatka cezar – MenMagazine
PEŁNOZIARNISTE SPAGHETTI Z BIAŁYM WINEM I GRZYBAMI – CookMagazine