Idealny biszkopt | AleTorcik!
Czekoladowy tort z chrupiąca warstwą | AleTorcik!
Tort owocowy na zimno | AleTorcik!
Kruche babeczki z czekoladowym kremem i wiśniami | AleTorcik!
Trufle bananowo-czekoladowe | AleTorcik!
Drożdżowy chlebek szpinakowy | AleTorcik!
Tort migdałowy z masą budyniową | AleTorcik!
Ślimaczki z ciasta francuskiego, jabłkami i cynamonem | AleTorcik!
Ciasto Kubuś | AleTorcik!
Ciasteczka anyżowe | AleTorcik!
Makowiec na kruchym spodzie | AleTorcik!
Keks świąteczny | AleTorcik!
Paszteciki drożdżowe z pieczarkami | AleTorcik!
Ciasteczka z kawałkami czekolady | AleTorcik!
Chrupiące ciasteczka owsiane | AleTorcik!
Krakersowa pychotka | AleTorcik!
Kruche ciasteczka maślane | AleTorcik!
Tiramisu w pucharkach | AleTorcik!
Jeśli macie ochotę na coś słodkiego, WEGAŃSKIE TRUFLE Z NERKOWCÓW I DAKTYLI to propozycja w sam raz dla was. Wystarczy zmiksować kilka składników i pyszna, energetyczna przekąska gotowa.
Przepis – Ciasto brownie z awokado – Biuro Napoleona
Chociaż CRUMBLE Z ŻURAWINĄ I ROZMARYNEM sprawia wrażenie letniego deseru, to swobodnie możemy go przygotować w dowolnym momencie roku, wybierając do niego ulubione owoce.
Ciasto czekoladowe z lodami pistacjowymi
deser na halloween, pomysł na przekąskę na imprezę halloweenową
pomysł na deser na halloween
Tartaletki z orzechami pekan – CookMagazine
PRAŻONE ORZECHY Z MIODEM, ROZMARYNEM, WANILIĄ I SOLĄ MORSKĄ – CookMagazine
TARTA Z ŻURAWINĄ – CookMagazine
Magdalenki z cukrem pudrem – CookMagazine
CIASTECZKA MIGDAŁOWE – CookMagazine
Korzenne gruszki w czerwonym winie – CookMagazine
KLASYCZNE CZEKOLADOWE BROWNIE – CookMagazine
Sernik z sosem śliwkowym – CookMagazine
TARTA DYNIOWA – CookMagazine
TARTALETKI MIGDAŁOWE Z FIGAMI I MALINAMI – CookMagazine
DROŻDŻÓWKI ZE ŚLIWKAMI I KRUSZONKĄ – CookMagazine
Czy schudnę jedząc hamburgery?