Przepis – Wiosenna sałatka z brokułami, jajkiem, rzodkiewką i pestkami dyni – Biuro Napoleona
Przepis – Grillowane brokuły z kozim serem, suszonymi pomidorami i orzeszkami pinii – Biuro Napoleona
Przepis – Plastry bakłażana zapiekane z mozzarellą i pomidorami malinowymi – Biuro Napoleona
Przepis – Lekki omlet z pomidorami malinowymi, szpinakiem, papryką i oliwkami – Biuro Napoleona
Przepis – Gazpacho – chłodnik pomidorowy z chili – Biuro Napoleona
Przepis – Bruschetta z mozzarellą, gorgonzolą, pomidorami – Biuro Napoleona
Przepis – Kanapkowe muffinki z jajkiem sadzonym – Biuro Napoleona
Przepis – Ciasto francuskie z warzywami i jajkiem – Biuro Napoleona
białe proste wnętrze, kuchnia połączona z biurem
Pięknie ozdobiona kawa z rozsypanymi ziarnami jako motyw dekoracji ściennej, to dobry pomysł na upiększenie kuchennych oraz restauracyjnych wnętrz.
Piękne, wiosenne,kolorowe kwiaty stanowią motyw tej dekoracji. Fototapetę polecamy do upiększenia wnętrza w salonie jak i w kuchni.
poranne inspiracje sniadanie
SPAGHETTI Z KLOPSIKAMI I SOSEM POMIDOROWYM
MUFFINY Z JAJKIEM, BOCZKIEM I SEREM ASIAGO
Muffiny z jajkiem, boczkiem i serem asiago – Przepis – CookMagazine
Grzane wino – MenMagazine
Tartaletki z orzechami pekan – CookMagazine
Sałatka z kuskusem i brukselką – CookMagazine
PRAŻONE ORZECHY Z MIODEM, ROZMARYNEM, WANILIĄ I SOLĄ MORSKĄ – CookMagazine
RYBA PIECZONA W CAŁOŚCI Z KOPERKIEM – CookMagazine
Grzany cydr – CookMagazine
Pieczona golonka w piwie – MenMagazine
TARTA Z ŻURAWINĄ – CookMagazine
DORSZ ZE SZPARAGAMI I SOSEM ZIOŁOWYM – CookMagazine
Ciepła sałatka z kaszą bulgur i jarmużem – CookMagazine
WSZYSTKIE ODCIENIE ESPRESSO – PORANNA KAWA NA 100 SPOSOBÓW – MenMagazine
Magdalenki z cukrem pudrem – CookMagazine
CIASTECZKA MIGDAŁOWE – CookMagazine
ZIELONY OMLET ZE SZPINAKIEM I ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI – CookMagazine
Korzenne gruszki w czerwonym winie – CookMagazine
Placki ziemniaczane – MenMagazine
KLASYCZNE CZEKOLADOWE BROWNIE – CookMagazine
Tatar z łososia i awokado – CookMagazine
Sernik z sosem śliwkowym – CookMagazine
TARTA DYNIOWA – CookMagazine
Omlet ze szpinakiem i ricottą – CookMagazine
Soczewica z pieczarkami i jarmużem – CookMagazine
JEDNOGARNKOWY KURCZAK Z ZIEMNIAKAMI – CookMagazine
KREM Z PORA – CookMagazine