Przepis – Roladki z karkówki z warzywami w marynacie z rozmarynu i ziarnistej musztardy – Biuro Napoleona
Przepis – Zapiekanka z karkówki z cukinią, bakłażanem, papryką, cebulką i mozzarellą – Biuro Napoleona
Przepis – Papryki nadziewane i zapiekane z kaszą jaglaną, kurkami oraz mozzarellą – Biuro Napoleona
Przepis – Sałatka z grillowaną papryką, kozim serem, rukolą, octem balsamicznym – Biuro Napoleona
Przepis – Tosty z karmelizowaną dynią, twarożkiem i orzechami – Biuro Napoleona
Przepis – Omlet ze szpinakiem, serem feta i awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Razowy chlebek bananowy – Biuro Napoleona
Przepis – Pełnoziarniste placuszki z owocami – Biuro Napoleona
Przepis – Fit batoniki do szkoły oraz pracy – Biuro Napoleona
Przepis – Naleśniki z kremem mascarpone i dżemem truskawkowym – Biuro Napoleona
Przepis – Omlet biszkoptowy z jabłkami – Biuro Napoleona
Przepis – Kanapkowe muffinki z jajkiem sadzonym – Biuro Napoleona
Przepis – Ciasto francuskie z warzywami i jajkiem – Biuro Napoleona
Przepis – Clafoutis z wiśniami w płatkach migdałów – Biuro Napoleona
Przepis – Jogurtowe bułeczki z karmelizowanymi jabłkami – Biuro Napoleona
Przepis – Sałatka ze schabem i karmelizowanym jabłkiem – Biuro Napoleona
Przepis – Schab z karmelizowanymi jabłkami i kaszą jaglaną – Biuro Napoleona
Przepis – Meksykańskie kaszotto z kurczakiem – Biuro Napoleona
Przepis – Łosoś w pistacjach z groszkowym purée – Biuro Napoleona
Przepis – Blok czekoladowy z żurawiną – Biuro Napoleona
Przepis – Frittata z szynką – Biuro Napoleona
Przepis – Kotleciki z szynki wieprzowej – Biuro Napoleona
Przepis – Orientalna zupa z łososiem – Biuro Napoleona
Przepis – Tacos z kurczakiem, awokado, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, pieczoną szynką – Biuro Napoleona
Przepis – Wegański burger z kaszy jaglanej i buraka podany z dipem awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Ciasto brownie z awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Kurczak w sosie pomarańczowo-imbirowym – Biuro Napoleona
Przepis – Sałatka z kurczakiem, mango i pomarańczą – Biuro Napoleona
Przepis – Paszteciki z ciasta francuskiego z łopatką, fasolką i serem – Biuro Napoleona
Przepis – Lekki sernik mandarynkowy – Biuro Napoleona
Przepis – Roladki z łopatki wieprzowej z tymiankiem i purée dyniowym – Biuro Napoleona
Przepis – Zapiekanka z ciasta francuskiego z warzywami i żółtym serem – Biuro Napoleona
Przepis – Karp w sosie piernikowym z puree z batatów – Biuro Napoleona
Przepis – Karp pieczony ze szpinakiem i serem żółtym pod sosem beszamelowym – Biuro Napoleona
Przepis – Zimowe ciasto z żurawiną pod kajmakową pierzynką – Biuro Napoleona
Przepis – Pieczony schab nadziewany żurawiną i bakaliami – Biuro Napoleona
Przepis – Szynka pieczona z mandarynkami, imbirem i rozmarynem – Biuro Napoleona
Przepis – Pieczona szynka wieprzowa w cytrusowej glazurze – Biuro Napoleona
Przepis – Mandarynki z chili i gorzką czekoladą – Biuro Napoleona
Przepis – Tartaletki świąteczne z bakaliami – Biuro Napoleona