Krem z mascarpone i bitej śmietany – puszysty, lekki, delikatny – idealny do deserów, tortów, wypełniania tart, rurek lub babeczek;)
Świąteczny piernik przekładany powidłami śliwkowymi | AleTorcik! – przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.
Cynamonowe tiramisu | AleTorcik! – przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.
Trufle piernikowe | AleTorcik! – przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.
WAFLE CYTRYNOWE – zrobione z miłości do cytrynowych słodkości;) Łatwe do zrobienia i pyszne w smaku;)
Domowe wafle cytrynowe | Blog Kulinarny
Jagodowy deser chia | AleTorcik! – przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.
Panna cotta z musem śliwkowym | AleTorcik! – Przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.
Biały sweterek do szortów jeansowych
Deser sernikowy z chałwą | AleTorcik! – Przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.
Jeśli macie ochotę na coś słodkiego, WEGAŃSKIE TRUFLE Z NERKOWCÓW I DAKTYLI to propozycja w sam raz dla was. Wystarczy zmiksować kilka składników i pyszna, energetyczna przekąska gotowa.
Chociaż CRUMBLE Z ŻURAWINĄ I ROZMARYNEM sprawia wrażenie letniego deseru, to swobodnie możemy go przygotować w dowolnym momencie roku, wybierając do niego ulubione owoce.
Pięknie ozdobiona kawa z rozsypanymi ziarnami jako motyw dekoracji ściennej, to dobry pomysł na upiększenie kuchennych oraz restauracyjnych wnętrz.
Plakat w ramie z motywem kawy w miłych dla oka odcieniach brązu. Dekoracja doskonała do kuchni bądź wystroju w restauracji czy kawiarni.
deser na halloween, pomysł na przekąskę na imprezę halloweenową
if i stay book – gayle forman
kawa halloween, pomysł na hallowen
pomysł na deser na halloween
Tartaletki z orzechami pekan – CookMagazine
PRAŻONE ORZECHY Z MIODEM, ROZMARYNEM, WANILIĄ I SOLĄ MORSKĄ – CookMagazine
TARTA Z ŻURAWINĄ – CookMagazine
WSZYSTKIE ODCIENIE ESPRESSO – PORANNA KAWA NA 100 SPOSOBÓW – MenMagazine
Magdalenki z cukrem pudrem – CookMagazine
CIASTECZKA MIGDAŁOWE – CookMagazine
Korzenne gruszki w czerwonym winie – CookMagazine
KLASYCZNE CZEKOLADOWE BROWNIE – CookMagazine
Sernik z sosem śliwkowym – CookMagazine
TARTA DYNIOWA – CookMagazine
TARTALETKI MIGDAŁOWE Z FIGAMI I MALINAMI – CookMagazine
DROŻDŻÓWKI ZE ŚLIWKAMI I KRUSZONKĄ – CookMagazine
DYNIOWE BABECZKI Z KREMEM I ORZECHAMI – CookMagazine
TARTALETKI Z GRUSZKAMI, SEREM I ORZECHAMI – CookMagazine
KONFITURA Z PIECZONYCH JABŁEK – CookMagazine