Czekoladowe kruche ciasto z pianką waniliowo-śmietankową i wiśniami „Czarny las”
Sernik słoikowy pieczony z polewą truskawkową
Kotleciki z kaszy jaglanej i soczewicy w lekkim, pysznym sosie pomidorowym z cukinią
Cukinia faszerowana ryżem i kaszą jaglaną – pyszna, zdrowa, całkowicie wegetariańska i FIT!
Sałata z piersią kurczaka pieczoną w chipsach
Zupa z porów z makaronem udon
Czosnkowe krewetki z sosem rybnym
Japoński ramen z chińskim bulionem w polskiej wersji
Pulpeciki drobiowe w lekkim zielonym sosie warzywnym
Słodkie tosty francuskie – pieczone, NIE smażone :)
Kotleciki kalafiorowe – MniamMniam.pl
Bakłażany zapiekane w… zapiekanych pomidorach
Placki z pora inspirowane „Jadłonomią”
Wegański żurek ze smażonymi ziemniakami
Babka drożdżowa bez wyrabiania, ale za to ze skórką pomarańczową i cytrynową oraz rodzynkami i wanilią :)
Pasta z ziaren słonecznika i suszonych pomidorów
Muffiny bezglutenowe z masła orzechowego i bananów (bez cukru)
Cytrynowa potrawka z kurczaka według Kingi Paruzel
Tagliatelle z chilli, czosnkiem i bobem
Gulasz warzywny z soczewicą i leśnymi grzybami
Garnek obfitości z kurczakiem i warzywami w stylu casserole
Pieczone pomidory z cebulą i fasolą
Kotleciki z kalafiora z jogurtem sezamowym
Bakłażany faszerowane kaszą jaglaną i kalafiorem na sposób nieco indyjski
Koszyczki z nadzieniem serowo-czekoladowym i czereśniami
Lekka pizza z warzywami – pełna smaków i kolorów :)
Paj („pie”), czyli kruchy placek warzywno-mięsny na bogato
Sałata z serowymi grzankami, żurawinami i balsamico
Drożdżowe bułki z serem do odrywania podwójnie waniliowe
Pączki pieczone i odchudzone
Pączki pieczone i odchudzone
Tarta z malinami, budyniem waniliowym i galaretką cytrynową
Kulki tuńczykowo-bananowe i do tego bezglutenowe
Hiper zdrowa sałatka z wodorostami wakame
Koktajl mandarynkowo-bananowy z imbirowym przekrętem
Leczo „fit” z mielonym mięsem z indyka – pyszne i lekkie
Cynamonowe zawijańce w pół godziny gotowe
Burgery buraczane nie tylko dla wegan wg Jadłonomii