Zestaw mebli stołowych do ogrodu jak i na taras „Modena” marki Garden Point
Sól ziołowa to wspaniały aromatyczny dodatek do potraw? Przygotuj ją samodzielnie dodając swoje ulubione zioła i przyprawy.
talerz pełen surowych owoców
Plakat w ramie z motywem dzwoneczków na polanie. Subtelna ozdoba ścienna sprawdzi się w jasnych pomieszczeniach.
Przepis – Omlet ze szpinakiem, serem feta i awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Tacos z kurczakiem, awokado, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, pieczoną szynką – Biuro Napoleona
Przepis – Wegański burger z kaszy jaglanej i buraka podany z dipem awokado – Biuro Napoleona
Przepis – Ciasto brownie z awokado – Biuro Napoleona
Grzane wino – MenMagazine
Tartaletki z orzechami pekan – CookMagazine
Sałatka z kuskusem i brukselką – CookMagazine
PRAŻONE ORZECHY Z MIODEM, ROZMARYNEM, WANILIĄ I SOLĄ MORSKĄ – CookMagazine
Grzany cydr – CookMagazine
TARTA Z ŻURAWINĄ – CookMagazine
Ciepła sałatka z kaszą bulgur i jarmużem – CookMagazine
Magdalenki z cukrem pudrem – CookMagazine
CIASTECZKA MIGDAŁOWE – CookMagazine
ZIELONY OMLET ZE SZPINAKIEM I ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI – CookMagazine
Korzenne gruszki w czerwonym winie – CookMagazine
Placki ziemniaczane – MenMagazine
KLASYCZNE CZEKOLADOWE BROWNIE – CookMagazine
Tatar z łososia i awokado – CookMagazine
Sernik z sosem śliwkowym – CookMagazine
TARTA DYNIOWA – CookMagazine
Omlet ze szpinakiem i ricottą – CookMagazine
Soczewica z pieczarkami i jarmużem – CookMagazine
KREM Z PORA – CookMagazine
Krem z dyni – MenMagazine
JESIENNA ZUPA Z SOCZEWICY – CookMagazine
Dyniowe scones z tymiankiem – CookMagazine
ZUPA Z DYNI Z MLECZKIEM KOKOSOWYM I CHILI – CookMagazine
BAZYLIOWE PESTO – CookMagazine
Baba ghanoush – CookMagazine
Pesto bazyliowe – MenMagazine
Suszone pomidory – CookMagazine
Karmelizowana brukselka z dynią – CookMagazine
PLACKI DYNIOWE Z NIEBIESKIM SEREM – CookMagazine